Визначення віку окремих поверхневих форм карстового рельєфу Волинського Полісся - Вовк, П. К.; Федонюк, М. А.; Ковальчук, В. В.; Vovk, P.; Fedonyuk, M.; Kovalchuk, V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
Описано методи та приклади встановлення віку окремих карстових форм рельєфу Волинського Полісся. Визначено вік деяких западинних утворень. Наведено локалізацію виявлених нових карстопроявів. Описаны методы и примеры выяснения возраста отдельных карстовых форм рельефа Волынского Полесья. Определен возраст некоторых западинных образований. Приведена локализация выявленных новых карстопроявлений. Methods and examples of finding-out of age of individual karstic forms of a relief of the Volyn Polesia are described. The age of some formations of sinkholes are determined. Localization of revealed new karstic funnels is resulted
Определение возраста отдельных форм карстового рельефа Волынского Полесья
Age Determination of Individual Forms of Karst Relief of the Volyn Polesye
Keywords: крейдяний карст; Волинське Полісся; вік карстових западин; меловой карст; Волынское Полесье; возраст карстовых западин; karst in chalk; Volyn Polesia; age of karstic funnels