Концепт πορνεία у текстах Нового Завіту - Ясіновська, Оксана Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті на матеріалі грецької мови реконструйовано новозавітний концепт πορνεία: виявлено його змістове наповнення, встановлено структуру, враховано специфіку вербалізації, окреслено перспективи подальших досліджень.
Концепт πορνεία в текстах Нового Завета
The Concept of πορνεία in the Text of New Testament
Keywords: когнітивна лінгвістика; концепт; морально-етична проблематика Нового Завіту; смертні гріхи; πορνεία