Практика Європейського суду з прав людини: стандарти захисту прав людини, гарантованих статтями 2, 3 Конвенції - Музичук, Катерина Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
На основі вивчення практики Європейського суду з прав людини узагальнено стандарти захисту прав людини, гарантованих статтями 2, 3 Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод. Особлива увага приділена збиранню та оцінці доказів, а також стандартам розслідування. Рекомендовано магістрам кримінальної спеціалізації, практикуючим юристам, правоохоронцям та суддям.
Keywords: стандарти захисту прав людини; ЄСПЛ; практика суду; 341.6'231.14(4)