Екологічна складова системи економічної безпеки підприємств України в умовах європейської інтеграції - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Харківський національний економічний університет, 2012)
Проаналізовано актуальність удосконалення екологічної безпеки підприємства в умовах європейської інтеграції. Обґрунтовано необхідність адаптації законодавства України до відповідних норм та вимог екологічного законодавства Європейського Союзу.

The relevance of improvement of enterprise ecological security in the context of European integration is analyzed. The necessity of adaptation of Ukrainian legislation to the relevant standards and requirements of European Union environmental legislation is proved.
Keywords: євроінтеграція; Eurointegration; економічна безпека; economic security; екологічна безпека; environmental security