Магістерська (кваліфікаційна) робота. Методичні рекомендації - Головіна, Ніна Анатоліївна; Мирончук, Галина Леонідівна; Галян, Володимир Володимирович; Кобель, Григорій Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації «Магістерська (кваліфікаційна) робота» складені відповідно до навчальних планів, підготовлені для студентів галузі знань 01 – Освіта/педагогіка; спеціальності 014 – середня освіта, освітньо-професійної програми 014.08 – середня освіта (фізика), а також галузі знань 10 – природничі науки, спеціальності 105 – прикладна фізика та наноматеріали, освітньо-професійної програми 105 – прикладна фізика та наноматеріали для застосування при організації, підготовці та написанні магістерських (кваліфікаційних) робіт. Методичні рекомендації можуть бути використаними викладачами при проходженні переддипломної практики та при викладанні курсу «Магістерський семінар».
Keywords: 53:378.016(072)