Мотивування та лідерство : методичні вказівки до практичних занять - Рейкін, Віталій Самсонович (Волинський національний університет імені Лесі Українки., 2022)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабуса дисципліни «Мотивування та лідерство». Навчально-методичне видання містить вступ, програму навчальної дисципліни, завдання до практичних занять, список літературних джерел. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання 1 курсу підготовки магістра спеціальностей 051 Економіка, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Keywords: мотивування; лідерство; 338.242