Превентивна практика - Іванашко, Оксана Євгенівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Метою Превентивної практики є поглиблення і закріплення знань здобувачів освіти магістратури з питань організації і форм здійснення навчально-виховного процесу, їх наукового та навчально-методичного забезпечення; формування вмінь і навичок опрацювання активних методів супроводу в освіті та реалізації завдань превентивного виховання, означених у Концепції превентивного виховання дітей і молоді.
Keywords: практика превентивна; превентивні заходи