Фонова інформація як компонент національної мовної картини світу - Васейко, Юлія Святославівна (Таврический национальный университет имени В.И.Вернадского, 2005)
У статті проаналізовано роль фонової інформації у реалізації комунікативного ланцюга “адресант – повідомлення – адресат”, подано загальну характеристику категорії української фонової інформації, визначено її основні детермінанти.
Keywords: фонові знання; комунікативний ланцюг “адресант – повідомлення – адресат”; реалія