Менеджмент персоналу : курс лекцій - Черчик, Лариса Миколаївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Конспект лекцій для підготовки бакалаврів галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Аналітична економіка»; галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і аудит», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит», спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійної програми «Економіка підприємства». Луцьк : Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019. 146 с.
Конспект лекцій складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Менеджмент персоналу», яка входить до навчального плану підготовки бакалаврів. Рекомендовано студентам 3-4 курсу галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування».
Keywords: Менеджмент; персонал; управління