Лабораторний практикум з молекулярної фізики і термодинаміки - Головіна, Ніна Анатоліївна; Кобель, Григорій Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчальний посібник розрахований на студентів фізичних факультетів університетів, які вивчають загальний курс фізики (молекулярна фізика і термодинаміка). Посібником можуть успішно користуватись при підготовці до лабораторних робіт також студенти інших факультетів, які вивчають відповідний курс фізики. В посібнику рекомендовано як традиційне лабораторне обладнання, так і сучасні установки.
Keywords: Лабораторна робота; молекулярна фізика; 539.1(075.8)