Основи медичних знань та медична термінологія - Ульяницька, Наталія Ярославівна (Волинський національний університету імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить рекомендації до проведення лабораторних робіт з курсу „Основи медичних знань та медична термінологія”, подано: завдання для самостійної роботи під час підготовки до заняття (теоретичні питання); завдання для самоконтролю; термінологічний словник та завдання для підсумкового контролю. Для студентів галузі знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» (освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр).
Keywords: основи медичних знань; медична термінологія