Інформаційні технології в галузі (ОДБ, клієнт-банк) : конспект лекцій - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Наведено навчально-тематичний план дисципліни «Інформаційні технології в галузі (ОДБ, клієнт-банк)», зміст лекційного курсу і список використаних джерел. Видання призначене для лекційних занять.
Рекомендовано студентам другого курсу, спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит».
Keywords: інформаційні технології; банківська діяльність; фінансові установи; 33:004]-028.27(042.4)