ДО СЕМАНТИКИ ЛЕКСЕМИ ЖИР ТА ПОХІДНИХ ВІД НЕЇ УТВОРЕНЬ У ПОЛІСЬКИХ ГОВОРАХ - Куриленко, Володимир; Kurylenko, V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті здійснена спроба ретроспективного аналізу семантики лексеми жир у поліських говорах. The article deals with the attempts of the retrospective analyses of the semantics of the lexeme "zhyr" in the Polissya dialects
Keywords: Полісся; діалектний матеріал; ареал; лінгвістична географія; Polissya; dialect material; linguistic geography; area