Методика викладання іноземної мови у різнорівневих групах : програма вибіркової навчальної дисципліни - Ніфака, Тетяна Павлівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Теоретичний курс «Методика викладання іноземних мов у різнорівневих групах» передбачає формування та вдосконалення у студентів професійної компетентності, яка протягом вивчення даної дисципліни реалізується через: 1) представлення головних компонентів теорії сучасного навчання іноземних мов у навчальних закладах та навчання студентів використовувати теоретичні знання для вирішення практичних завдань; 2) ознайомлення студентів з сучасними тенденціями в навчанні іноземних мов як у нашій країні, так і за кордоном; 3) розкриття особливостей організації навчального процесу з іноземної мови з урахуванням рівня навченості учнів та студентів, їх стилю навчання у навчальних закладах.
Програма навчальної дисципліни «Методика викладання іноземної мови у різнорівневих групах» підготовки магістра, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)), за освітньою програмою Англійська мова.
Keywords: професійна компетентність; особливості організації навчального процесу