Практика на виробництві : силабус - Шаварова, Ганна Петрівна (My University, 2020)
Виробнича практика «Практика на виробництві» є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 105 – «Прикладна фізика та наноматеріали» і забезпечує професійний розвиток бакалавра та призначена для ознайомлення з організацією роботи на виробництві, поглиблення та розширення теоретичних знань у відповідній галузі, отримання практичних навичок роботи на підприємстві.