Управління проектами: програма нормативної навчальної дисципліни - Хілуха (Ліпич), Оксана Анатоліївна; Ліпич, Любов Григорівна; Khilukha (Lipych), O. A.; Lipych, L. G. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є організаційно-економічні відносини та закономірності їх розвитку в сфері управління проектами. Міждисциплінарні зв’язки: “Менеджмент”, “Економіка підприємства”, Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Проект, як об’єкт управління. 2. Управління атрибутами проекту Мета та завдання
Програма навчальної дисципліни “Управління проектами” для студентів спеціальності 8.030504 – “Економіка підприємства” , 8. 02010501 «Документознавство та інформаційна діяльність».
Keywords: управління; проект; ієрархічна структура робіт