Соціальна психологія : робочий зошит для лабораторних робіт - Федотова, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Основним завданням лабораторних робіт з курсу «Соціальна психологія» є підготовка студентів до майбутньої професійної діяльності шляхом вироблення у них певної систематизованої сукупності соціально-психологічних знань та умінь здійснення практичної роботи з питань: - розуміння специфіки методів дослідження сучасної соціальної психології, її основних проблем; - оволодіння базовими елементами психологічного аналізу соціальних процесів; - оволодіння соціально-психологічними методами вивчення великих і малих груп, діагностики міжособистісних взаємин, соціально-психологічного клімату групи, закономірностей сприймання людиною інших людей та соціальних об’єктів. Крім того, одним із важливих завдань лабораторних робіт є підготовка студентів для проходження виробничих практики згідно навчального плану. Видання містить матеріали для проведення лабораторних робіт студентів з курсу «Соціальна психологія». Для викладачів та студентів факультетів психології.
Keywords: соціальна психологія; особистість; соціалізація; спілкування; велика група; мала група; конфлікт; соціометрія; спостереження; тест; 316.66 371.214.114