Актуалізація акціональної фреймової моделі дієслівними композитами сучасної німецької мов - Смоляр, Наталія Петрівна; Smoljar, N. P. (Запорізький національний університет, 2012)
У статті розглянуто експлікацію акціонального фрейму дієслівними композитами сучасної німецької мови, визначено вершинні та термінальні компоненти вищезгаданої фреймової структури та описано їх семантичне наповнення. The explication of the Action Frame with verbal compounds of Modern German is examined, both non-termal and termal components of the abovementioned frame-based structure are determined as well as their semantic content is described in the article.
An Actualization of the Action Frame with Verbal Compounds of Modern German
Смоляр Наталія Петрівна - кандидат філологічних наук, доцент кафедри німецької філології Східноєвропейського національного університету ім. лесі Українки
Keywords: фреймовий аналіз; акціональна фреймова модель; дієслівний композит; вершинний компонент; термінальний компонент; frame analysis; Action Frame model; verbal compound; non-termal component; termal component