Становлення та міжнародний досвід нафтогазової промисловості України за часи незалежності - Коротя, Мирослав Іванович; Korotia, Myroslav I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Особливо актуальним на сьогодні є вивчення процесу становлення та міжнародного досвіду нафтогазової промисловості України за часи її незалежності. Оскільки розвиток ринкових відносин в Україні та світі вимагає постійних перетворень в усіх сферах економічної діяльності, у тому числі й у нафтогазовій галузі. Проблема забезпеченості енергоносіями на сьогодні є гострою та потребує нових підходів.
Науковий керівник Павлов Костянтин Володимирович – кандидат економічних наук, доцент кафедри аналітичної економіки та природокористування Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: нафтогазова промисловість; міжнародний досвід