Друга іноземна мова : програма нормативної навчальної дисципліни - Зубач, Оксана Адамівна; Zubach, Oksana A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є усне і писемне мовлення, фонетичні і граматичні особливості сучасної німецької мови, знання яких дає можливість формувати лінгвістичну компетенцію студентів. Навчальна дисципліна «Друга іноземна мова (німецька)» тісно пов’язана з такими навчальними дисциплінами: «Бізнес-курс основної/другої іноземної мови», «Основи синхронного та послідовного перекладу», «Міжкультурна комунікація», «Спецкурс з лінгвістики», «Історія культури країни другої іноземної мови», «Філософія мови».
Програма навчальної дисципліни «Друга іноземна мова» підготовки магістра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою Прикладна лінгвістика. Переклад. Комп'ютерна лінгвістика.
Keywords: друга іноземна мова; прикладна лінгвістика; магістри