Цифрова нерівність як нова проблема сучасності у сфері безпеки - Гоманюк, Олександр (Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, 2024)
У сучасному світі, де цифрові технології проникають у всі сфери нашого життя, питання цифрової нерівності стає все більш актуальним. Цифрова нерівність, як нова проблема сучасності у сфері безпеки, стає все більш актуальною в контексті цифрового світу, що стрімко розвивається. Ця проблема виникає з відмінностей у доступі до технологій та цифрових ресурсів між різними країнами, групами населення та організаціями.
Keywords: 177.5