Особливості нормативного забезпечення підприємницької діяльності - Сафарова, Анна Таджидінівна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Підприємницька діяльність суб’єктів господарювання ґрунтується на нормативно-правових актах, яких потрібно дотримуватися, щоб наповнювати державний бюджет. Нормативне забезпечення підприємницької діяльності постійно оновлюється, оптимізується та пристосовується до нових викликів, за яких суб’єкти господарювання можуть зберігати свою платоспроможність та підтримувати економіку
Keywords: підприємницька діяльність; нормативне забезпечення; M 40; 657