Бухгалтерський облік за видами економічної діяльності - Дейнека, Людмила Панасівна; Кулинич, Мирослава Богданівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Подано бібліографічні матеріали по специфічних особливостях окремих видів економічної діяльності та можливості вибору оптимальної форми обліку на підприємствах конкретного галузевого спрямування. Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію до освітньо-професійної програми підготовки ступеня бакалавра за напрямом «Облік і аудит» (Інститут економіки та управління СНУ ім. Лесі Українки) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Описи із фондів бібліотеки мають класифікаційні індекси ББК, що полегшить пошук літератури, а в електронних ресурсах вказано повну їхню адресу та дату звернення до документа.
Keywords: облік в торгівлі; облік в сільському господарстві; особливості обліку; облік туристичної діяльності; організація обліку в аптеках; бібліографічні видання; 65я1