Управління фінансовою санацією підприємств : конспект лекцій - Стащук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Конспект лекцій із дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємств» призначений для засвоєння теоретичних знань студентів щодо особливостей управління фінансами та фінансовою діяльністю суб’єктів господарювання у ситуації фінансової кризи із використанням сучасних методів та інструментів до формування, використання та антикризового управління з метою досягнення основної мети – відновлення платоспроможності суб’єктів господарювання та попередження банкрутства. Структура конспекту лекцій має логічну послідовність, що дозволяє студентам у повному обсязі отримати базові знання з курсу та забезпечує виконання усіх компетентностей, передбачених галузевим стандартом вищої освіти для спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
Рекомендовано для студентів освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: управління фінансовою санацією; антикризовий фінансовий менеджмент; банкруство; фінансування санації; санація балансу; 378.747.8(05)