Етапи управління фінансовими ризиками в системі забезпечення економічної безпеки підприємства - Мігальчук, Дарина Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Захист діяльності підприємства від різних існуючих або можливих загроз забезпечує система економічної безпеки, яка представляє собою єдиний організаційно-технічний комплекс управлінських, технічних, режимних, профілактичних і пропагандистських заходів, націлених на якісну реалізацію і захист інтересів підприємства від внутрішніх і зовнішніх загроз.
Keywords: управління фінансовими ризиками; загрози економічної безпеки