Робоча програма педагогічної практики - Прокопчук, Вікторія Євгенівна; Prokopchuk, Viktoriia Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Педагогічна практика студентів передбачає такі цілі: поглиблення і закріплення теоретичних знань, набутих студентами у вищому навчальному закладі, формування умінь та навичок педагогічної праці; розвиток у студентів умінь і навичок самостійного проведення навчально-виховної роботи з учнівським колективом та окремими учнями; здійснення психологічних спостережень за окремими школярами. Робоча програма педагогічної практики для студентів за напрямами підготовки: «Історія» та «Музейна справа та охорона пам'яток історії та культури»
Keywords: заклад освіти; вчитель; учень; навчально-виховний процес; урок; психолого-педагогічний аналіз