Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Монографія містить праці, у яких викладені результати наукових досліджень у галузях хімії, хімічної технології, матеріалознавства, екологічної безпеки і охорони навколишнього середовища.
Keywords: природні води; хімічний аналіз; хроматографія; кераміка; контролюь якості та безпечності харчових об‘єктів; біологічна активність; 54+66+574+615