Фінансування Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з Державного бюджету України - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Проаналізовано фінансування Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з Державного бюджету України. Обчислені частки видатків за окремими кодами програмної класифікації видатків та кредитування держбюджету у загальних витратах на міністерство. Анализируется финансирование Министерства образования и науки, молодежи и спорта Украины с Государственного бюджета Украины. Вычисляются частицы расходов по отдельным кодам программной классификации расходов и кредитования госбюджета в общих расходах на министерство. Financing of Department of education and science, young people and sport of Ukraine from the State budget of Ukraine is analysed. The particles of charges after the separate kodas of programmatic classification of charges and crediting of the state budget in general charges on a ministry are calculated.
Финансирование Министерства образования и науки, молодежи и спорта Украины с Государственного бюджета Украины
Financing of Department of Education and Science, Young People and Sport of Ukraine from the State Budget of Ukraine
Keywords: видатки; расходы; charges; державний бюджет; государственный бюджет; state budget; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Министерство образования и науки, молодежи и спорта Украины; Department of education and science, young people and sport of Ukraine; частка; частица; particle