Геоморфологія і палеогеографія - Павловська, Тетяна Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Мета навчальної дисципліни „Геоморфологія і палеогеографія” – дати уявлення про будову, походження, динаміку рельєфу земної поверхні, а також про історію розвитку фізико-географічних умов планети.
Keywords: морфологія рельєфу; орографічна характеристика території; геолого-геоморфологічні профілі; ендогенні процеси; екзогенні процеси