Ризик-менеджмент логістичної системи сільськогосподарського підприємства - Буняк, Надія Михайлівна (Одеський національний економічний університет, 2024)
Розглянуто особливості ризик-менеджмент логістичної системи сільськогосподарського підприємства. Визначено, що ефективність логістичної системи сільськогосподарського підприємства безпосередньо залежить від здатності його керівництва провадити діяльність, що дозволяє найраціональнішим способом запобігати виникненню ризикових ситуацій та мінімізувати можливі втрати за умови їх настання
Keywords: ризик; менеджмент; ризик-менеджмент; логістична система