Пропедевтика психології розвитку та організації наукових досліджень в галузі - Коць, Михайло Онисимович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань до практичних занять навчального курсу “Пропедевтика психології розвитку та організації наукових досліджень в галузі” для студентів ОКР бакалавр, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія.
Keywords: пропедевтика; розвиток; наукові дослідження; 159.9:001.891(072)