Конституційно-правове регулювання порядку призначення суддів на посади в Україні - Кравчук, Володимир Миколайович; Kravchuk, Volodymyr M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Досліджено питання конституційного та законодавчого забезпечення процедури призначення суддів на посади в Україні. Визначено порядок призначення суддів на посади як елемент їх конституційно-правового статусу.