Вікова психологія - Гошовський, Ярослав Олександрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою викладання навчальної дисципліни “Вікова психологія” є ознайомлення студентів з віковою мінливістю психіки людини упродовж онтогенезу (філо-, історіо-, соціогенезу), що допоможе їм глибше зрозуміти принципи, механізми, закономірності й особливості формування, екзистенції та розвитку людської особистості як біосоціального феномена.
Keywords: вікова психологія