Організація виробництва : методичні вказівки для практичної роботи. - Ліпич, Любов Григорівня; Громко, Лілія Сергіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Розроблено теми семінарських занять, практичні завдання та задачі з дисципліни «Організація виробництва». У методичних вказівках приділено увагу основним питанням організації виробництва, зокрема, особливостям побудови виробничих процесів і їх підтримки за допомогою зважених управлінських рішень. Рекомендовано студентам третього курсу денної та заочної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Економіка підприємства»
Keywords: організація виробництва