Англійський та український сленг у зіставному аспекті: структура, розвиток, функціонально-стилістичні особливості - Максимчук, Н. М.; Maxymchuk, N. M.; Онищенко, І. А.; Onyshchenko, I. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджено англійський та український сленг у зіставному аспекті: походження, джерела творення, функціонально-стилістичні особливості. The present article focuses on English and Ukrainian slang in the comparative aspect: origin, creation sources, functional and stylistic peculiarities.
English and Ukrainian Slang in the Comparative Aspect: Structure, Development, Functional and Stylistic Peculiarities
Keywords: походження; origin; етимологія; etymology; творення; creation