Юридичне прогнозування та його елементи - Куренда, Лариса Дмитрівна; Kurenda, L.D. (Інститут законодавства Верховної Ради України, 2012)
У статті досліджено погляди провідних вчених в царині теорії держави та права щодо система знань про об’єктивні закономірності виникнення, розвитку й функціонування терміну юридичне прогнозування та його елементів.The article examines the views of leading scientists in the field theory of state and law on the system of knowledge of the objective laws of emergence, development and functioning of the legal term forecasting and its elements.
Understanding of legal prediction and its elements
Keywords: термінологія; юриспруденція; прогноз; явище; держава; право; terminology; law; weather phenomenon; the state; law