Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень: програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень» складена відповідно до навчального плану підготовки магістра спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю».
Keywords: аналіз; система; підприємство; програма; рішення; інноваційні рішення