Проєктування заходів гірничотехнічної рекультивації земель Потоківського родовища глинистої сировини - Радзій, Володимир Феофілович (My University, 2025)
Ведення надрокористування на засадах сталого розвитку у видобувній галузі передбачає необхідність дотримання технологічних і екологічних умов провадження планованої діяльності. Подано характеристику Потоківського родовища глинистої сировини та висвітлено технологічні особливості ведення видобувних робіт. Особлива увага приділена проведенню рекультивації порушених територій внаслідок видобування глинистої сировини.
Keywords: надрокористування; рекультивація; родовище; технічна рекультивація; біологічна рекультивація; 504.5(477.82)