Кулинич Мирослава Богданівна : біобібліографічний покажчик - Боячук, Наталія Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях доцента кафедри обліку і оподаткування факультету економіки та управління ВНУ ім. Лесі Українки – Кулинич Мирослави Богданівни. Подано бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 2006 по 2021 рр., а також біографічний нарис. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 33(477.82)(092)(01)