Безпека життєдіяльності та охорона праці - Магдисюк, Людмила Іванівна; Mahdysiuk, Liudmyla I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У методичних рекомендаціях до курсу викладено мету вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці», загальні вимоги до підготовки студентів, представлені опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних та практичних занять, ситуаційні завдання до практичних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання та завдання для самоконтролю, питання для підготовки до заліку (екзамену), критерії оцінювання знань, тестові завдання для самостійної перевірки знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання.
Keywords: безпека життєдіяльності; охорона праці; надзвичайні ситуації