Основи наукових досліджень : програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «менеджмент») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є методологія наукових досліджень. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Наукове пізнання, наука. 2. Методологія науково-дослідної діяльності. 3. Теорія та практика наукової роботи.
Програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: наукові дослідження; scientific researches