Словник-довідник з освітньої компоненти «Управління проєктами/Проєктний менеджмент» - Сидорук, Марта Валеріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У Словнику-довіднику розкрито понятійне поле освітнього компонента «Управління проєктами/Проєктний менеджмент» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх форм навчання та галузей знань. Наукова термінологія стосується як застосування теоретичних знань так і практичних навичок з написання та управління неприбутковими проєктами у різних сферах суспільного життя. Словник-довідник призначений для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх форм навчання та галузей знань.
Keywords: управління проєктами; проєктний менеджмент; 005.8(03)