Ентомологія - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, Oleksandr P.; Sukhomlin, Kateryna B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 3 лабораторних робіт із курсу «Ентомологія» студентами заочної форми навчання, передбачених навчальним планом ОКР «бакалавр» напряму 6.040102 «Біологія». У роботах розглядаються теми, що висвітлюють особливості зовнішньої і внутрішньої будови та розвитку комах. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, інформаційний матеріал, хід виконання роботи та список літератури.
Keywords: ентомологія; Entomology