Тестовий контроль успішності студентів в практиці сучасної вищої освіти - Грицюк, Лідія Костянтинівна; Hrytsiuk, Lidiia K (ВГО «Ліга соціальних працівників України» спільно, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, БО «Фонд соціальної роботи», 2012)
Стаття розкриває теоретичні та емпіричні аспекти використання тестового контролю успішності студентів в навчальному процесі вищого навчального закладу ІІІ-ІV рівнів акредитації.
Test control of achievements of students is in the process of studies at modern higher school.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки у ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: контроль; тест; тестовий контроль; тестове завдання; педагогічна тестологія; класифікація тестів; валідність; надійність; складність; control; test; test control; test task; educational measurement; classification of tests; validity; reliability; complication