Психологія абілітації та паліативна психологія - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2022)
Бібліографічні матеріали висвітлюють питання соціально-психологічної реабілітації особистості: етапи, технології, техніки, теоретико-практичні підходи соціальної інтеграції осіб з обмеженими функціональними можливостями. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Психологія абілітації та паліативна психологія» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра педагогічної та вікової психології). Розміщення джерел (104 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані.
Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; поняття про абілітацію та реабілітацію; принципи комплексної реабілітації (абілітації) дітей з обмеженнями життєдіяльності; паліативна психологія; 159.9(01)