Образотворче мистецтво рідного краю : методичні рекомендації до робочої програми навчальної дисципліни - Лесик-Бондарук, Оксана Олександрівна; Lesyk-Bondaruk, Oksana O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Видання передбачає повне висвітлення робочої програми з історії образотворчого мистецтва Волині з урахуванням визначення мети та завдань курсу, висвітлення етапів розвитку образотворчого мистецтва Волині, тематик лекційних та практичних занять, матеріалу, що вивчається протягом курсу та мусить бути засвоєним студентами, основних понять, які мають бути проаналізовані та вивчені студентами, питань для самоконтролю, завдань для самостійної роботи, аналізу вимог до оцінювання роботи студентів, а також визначення методичного забезпечення та рекомендованої літератури. Рекомендовано магістрам 1 курсу галузі знань Мистецтво, спеціальності Образотворче мистецтво.
Keywords: Образотворче мистецтво; Волинь; Архітектура; Живопис; Скульптура; Декоративно-ужиткове мистецтаво