Вплив англійських запозичень на розвиток німецької молодіжної мови (на матеріалі щоденників молодіжних блогерів) - Волосенко, І. В.; Volosenko, I. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто соціолінгвальну специфіку англомовного впливу на розвиток молодіжної мови блогерів. Досліджено вплив англомовних запозичень на лексичні та синтаксичні особливості німецької мови. The article is devoted to the sociolingual nature of Englishlanguage influence on the development of youth language bloggers. The lexical and syntactic features of Englishization in German language are explained.
The Influence of English Loanwords on the Development of the Language of German Youth (Based on the Diaries of Young Bloggers)
Keywords: англомовний вплив; englishization; інтернет-щоденник; online diary; інтернет-мова; online language