Основні підходи до визначення сутності фінансово-економічної безпеки підприємства - Хлопук, Христина Георгіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
В умовах фінансової нестабільності України проблеми економічної безпеки підприємства та фінансової безпеки як її складової зокрема набули великого значення. Так, загрози, які існують, можуть впливати на ефективність виробництва, раціональне використання ресурсів, платоспроможність та фінансову стійкість підприємств та організацій.
Keywords: фінансово-економічна безпека підприємства; сутність фінансово-економічної безпеки