Специфіка вираження атрибута в українських прислів’ях і приказках - Гандзюк, Олександра Михайлівна; Handzyuk, O.M. (Рівненський державний гуманітаринй університет, Університет ім. Ф. Палацького в Оломоуці (Чес. республіка), 2011)
У статті йдеться про вираження атрибута в українських прислів’ях і приказках. Аналізується частиномовна специфіка атрибутивних синтаксем, вжитих у прислів’ях і приказках. The article deals with expression of attribute іn Ukrainian sayings and proverbs. In the given investigation the part of speech specificity of attributive syntaxems is analized.
Гандзюк Олександра Михайлівна - канд. філол. наук, доцент кафедри української мови Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: атрибут; атрибутивна синтаксема; частина мови; attribute; atributtive syntactic units; part of speach