Бухгалтерський облік в управлінні підприємством - Кулинич, Мирослава Богданівна; Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні узагальнено і розкрито значимість системи бухгалтерського обліку як основного інформаційного джерела для системи управління підприємством та здійснена орієнтація на дослідження між системами взаємозв’язків та взаємозалежностей. Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми Облік і оподаткування, спеціальності 071 Облік і оподаткування, галузі знань 07 Управління та адміністрування.
Keywords: Сутність облікової інформації; бухгалтерський облік; бухгалтерська інформація; цифрові компетенції бухгалтера; 657.1(072)